Проакне лосион

150 ден

ПРОАКНЕ ЛОСИОН се користи како тоник за чистење на кожата пред употреба на Проакне Крем. Го отстранува најповршниот дел од кожата, го ослободува пилосебацелниот канал на лојните жлезди, ги отстранува масните лушпи и вишокот на маснотии од кожата, а во исто време ја прави кожата нежна и влажна.

КОНТРАИНДИКАЦИИ:

Препаратот не смеат да го употребуваат лица со преосетливост кон некоја од состојките. Во случај на преосетливот кон препаратот или некоја негова состојка, престанете со употреба и консултирајте се со дерматолог.

ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Со памучно перниче исчистете ја посакуваната површина на кожата, оставете да се исуши и нанесете Проакне Крем. Се употребува пред и после депилација или бричење два пати на ден, а според потребата и почесто.

НАПОМЕНА:

На ткаенини остава траги кои тешко се отстрануваат.

СОСТАВ:

Alcohol, Aqua, Urea, Propolis, Calendula Officinalis, Propylene glycol, Menthol, Pimpinella Anisum Extract, Juniperus Communis.

ЧУВАЊЕ:

Препаратот се чува на собна температура. Држете го препаратот надвор од дофат на деца.

РОК НА УПОТРЕБА:

Рокот на употреба е втиснат на надворешната амбалажа.

ПАКУВАЊЕ:

Картонска кутија, стаклено шише 50ml.