Sample

rosacease-krem

Rosacease крем

600 ден
Оценето 0 од 5

ROSACEASE е козметички производ кој содржи природни активни супстанции. ROSACEASE е едноставна и ефективна терапија против розацеа и периорален дерматит на лицето. Првите резултати се видливи по само еднонеделно користење на препаратот, кога симптомите почнуваат драстично да се намалуваат, а веќе за два месеци промените на лицето целосно исчезнуваат.

askvam-zeni

Асквам за жени

390 ден
Оценето 0 од 5

Со отстранување на најповршниот дел на кожата го ослободува пилосебацеалниот канал на лојните жлезди, го смирува воспалението, спречува населување на бактерии и габи. Ги отстранува масните лушпи и вишокот на маснотии од кожата, во исто време ја прави кожата нежна и влажна. Го отстранува првутот од поглавината.

askvam-mazi

Асквам за мажи

390 ден
Оценето 0 од 5

Со отстранување на најповршниот дел на кожата го ослободува пилосебацеалниот канал на лојните жлезди, го смирува воспалението, спречува населување на бактерии и габи. Ги отстранува масните лушпи и вишокот на маснотии од кожата, во исто време ја прави кожата нежна и влажна. Го отстранува првутот од поглавината.

paradent

Парадент

420 ден
Оценето 0 од 5

Парадент е сложен биокомплекс на растителни антисептични, антимикробни и противвоспалителни материи. Антисептичниот ефект е резултат на активноста на етеричните масла – посебно на жалфијата. Антимикробното дејство е насочено врз 74 бактерии, вклучувајЌи ги и соевите резистентни на метицилин.

pigment-plus

Пигмент плус

290 ден
Оценето 0 од 5

Пигмент Плус е изработен од природни состојки и е производ на научната фотомедицина и народното искуство. Во својот состав има чист пчелин восок кој содржи провитамини А, Д, Е и природни екстракти кои стимулираат базна и индуцирана пигментација на кожата.

proakne-kremOut of stock

Проакне крем

Оценето 0 од 5

ПРОАКНЕ КРЕМ е козметички производ наменет за нега на лице и тело

proakne-losion

Проакне лосион

150 ден
Оценето 0 од 5

ПРОАКНЕ ЛОСИОН се користи како тоник за чистење на кожата пред употреба на Проакне Крем. Го отстранува најповршниот дел од кожата, го ослободува пилосебацелниот канал на лојните жлезди, ги отстранува масните лушпи и вишокот на маснотии од кожата, а во исто време ја прави кожата нежна и влажна.

proangi-kapki

Проанги капки

150 ден
Оценето 0 од 5

Проанги е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др.

proangi-sprej

Проанги спреј

350 ден
Оценето 0 од 5

Проанги е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др.

proaftol

Проафтол

390 ден
Оценето 0 од 5

ПРОАФТОЛ претставува комбинација на прополис и повеќе етерични масла кои имаат поголем број фармаколошки дејства. Производот е ефикасно средство за решавање на проблемите со афти.

probebi-angi

Пробеби анги

140 ден
Оценето 0 од 5

Пробеби анги е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на Пробеби анги се прополисот и жалфијата. Антибактериското дејство е насочено врз 74 бактериски соеви од 19 видови на патогени и непатогени бактерии: 20 соеви staphylococcus (вклучувајќи ги и резистентните соеви кон meticilin, ampicillin gentamicin, lincomicin, cloxacilin), 10 соеви на Streptococcus, Enterococcus, Proteus, Myc.tubercu-losis, brucellosis.

probebi-angi-super-kapki

Пробеби анги супер капки

170 ден
Оценето 0 од 5

Пробеби анги е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на Пробеби анги се прополисот и жалфијата. Антибактериското дејство е насочено врз 74 бактериски соеви од 19 видови на патогени и непатогени бактерии: 20 соеви staphylococcus (вклучувајќи ги и резистентните соеви кон meticilin, ampicillin gentamicin, lincomicin, cloxacilin), 10 соеви на Streptococcus, Enterococcus, Proteus, Myc.tubercu-losis, brucellosis.

probebi-angi-super-sprej

Пробеби анги супер спреј

350 ден
Оценето 0 од 5

Пробеби анги супер спреј е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на Пробеби анги се прополисот и жалфијата. Антибактериското дејство е насочено врз 74 бактериски соеви од 19 видови на патогени и непатогени бактерии: 20 соеви staphylococcus (вклучувајќи ги и резистентните соеви кон meticilin, ampicillin gentamicin, lincomicin, cloxacilin), 10 соеви на Streptococcus, Enterococcus, Proteus, Myc.tubercu-losis, brucellosis.

probebi-bronhi

Пробеби бронхи

140 ден
Оценето 0 од 5

Пробеби бронхи е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на Пробеби анги се прополисот и жалфијата. Антибактериското дејство е насочено врз 74 бактериски соеви од 19 видови на патогени и непатогени бактерии: 20 соеви staphylococcus (вклучувајќи ги и резистентните соеви кон meticilin, ampicillin gentamicin, lincomicin, cloxacilin), 10 соеви на Streptococcus, Enterococcus, Proteus, Myc.tubercu-losis, brucellosis.

probebi-bronhi-super

Пробеби бронхи супер

170 ден
Оценето 0 од 5

Пробеби бронхи супер е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др. Носители на фармакодинамското дејство на Пробеби анги се прополисот и жалфијата. Антибактериското дејство е насочено врз 74 бактериски соеви од 19 видови на патогени и непатогени бактерии: 20 соеви staphylococcus (вклучувајќи ги и резистентните соеви кон meticilin, ampicillin gentamicin, lincomicin, cloxacilin), 10 соеви на Streptococcus, Enterococcus, Proteus, Myc.tubercu-losis, brucellosis.

probronhi

Пробронхи

150 ден
Оценето 0 од 5

ПРОБРОНХИ е сложен биокомплекс на растителни антимикробни и противвоспалителни материи (флавоноиди, терпени, ароматични киселини, естри и др.) Носители на фармакодинамското дејство на пробронхи се прополисот и жалфијата.

progastal

Прогастал

150 ден
Оценето 0 од 5

Прогастал е сложен биокомплекс на растителни антисептични, антимикробни и противвоспалителни материи. Антисептичниот ефект е резултат на активноста на етеричните масла – посебно на жалфијата.

propolis-10

Прополис 10%

100 ден
Оценето 0 од 5

Прополисот е пчелин производ познат и употребуван во народната медицина повеќе од 5.000 години. Претставува сложен биокомплекс на активни супстанци (флавони, флавоноиди, естри, ароматични киселини, полифеноли и др.). Микроорганизмите не покажуваат отпорност кон прополисот.

propolis-20

Прополис 20% медико

120 ден
Оценето 0 од 5

Прополисот е пчелин производ познат и употребуван во народната медицина повеќе од 5.000 години. Претставува сложен биокомплекс на активни супстанци (флавони, флавоноиди, естри, ароматични киселини, полифеноли и др.). Микроорганизмите не покажуваат отпорност кон прополисот.

propolis-25

Прополис 25% форте

130 ден
Оценето 0 од 5

Прополисот е пчелин производ познат и употребуван во народната медицина повеќе од 5.000 години. Претставува сложен биокомплекс на активни супстанци (флавони, флавоноиди, естри, ароматични киселини, полифеноли и др.). Микроорганизмите не покажуваат отпорност кон прополисот.